Düzce Belediyesi Spor Akademisi Voleybol Takımı, Erkekler Voleybol 1. Lig’e çıkma Play-Off müsabakalarını başarıyla tamamlayarak 1. Lig’e yükseldi.
TVF 2. Ligi’nde mücadele eden ve 2. Grup’ta başarılı bir sezon geçiren Düzce Belediyesi Spor Akademisi Erkek Voleybol Takımı, Play-Off müsabakalarını ikinci sırada tamamlayarak 1. Lig’e ‘merhaba’ dedi.
Play-Off’ finallerinde TVF Spor Lisesi Takımı’nı 3-0, ikinci maçında ise Göcekspor Voleybol Takımı’nı 3-1’lik skorla mağlup ederek çıktığı son maçında Yücelen Anamurspor Kulübüne 3-0 mağlup olmasına rağmen play-of karşılaşmalarını 2.olarak tamamlayan Konuralp Beyleri, 1. Lig’e yükselmeyi başardı.
2.’lik kupasını kazanan takımı, müsabakalar boyunca yalnız bırakmayan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Burak Coşkun ve Düzce Belediyesi Spor Akademisi Başkanı Yasin Tüfekçi, oyuncuları ve teknik ekibi başarılarından dolayı tebrik etti.
Oyuncularının büyük bir kısmı Düzceli sporculardan oluşan Düzce Belediyesi Spor Akademisi Voleybol Takımı’nın 1. Lig’e yükselmesi, şehrin spor alanındaki gelişimini ve potansiyelini gözler önüne sererek Düzce’ye kazandırdığı ikincilikle 1 lige çıkma başarısı "Spor Şehri Düzce" hedefi doğrultusunda atılan önemli bir adım oldu.