9 Nisan 2025

Uyuşturucu Tedarikcisi Yakalandı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekiplerinin 19 Eylülde İnönü Parkında Baygın Halde Yatan Şahısla İlgili Yaptığı İnceleme Ve Sorgu Sonucunda Uyuşturucuyu Tedarik Ettiği Şahıs, İstanbulda Yakalanarak Düzceye Getirildi.

05 Ekim 2018 Cuma 22:10
711 Okunma
Uyuşturucu Tedarikcisi Yakalandı

Düzcede uyuşturucuyla mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Hatırlanacağı üzere, 19 Eylül tarihinde İnönü Parkında baygın halde bir şahıs bulunmuştu.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, konuyla ilgili inceleme başlatmıştı.
Üzerinde bir miktar uyuşturucu madde bulunduran şahıs, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan suçlanarak adli işlem başlatılmasının ardından şahsın uyuşturucu maddeyi İstanbuldan temin ettiği de ortaya çıktı.
İstanbulda bulunan şüpheli şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
Emniyet ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.