21 Şubat 2025

AKP.BÜYÜK KONGRESİ ÖNCESİ ŞENGÜLOĞLU'DAN AÇIKLAMA

AK Parti İl Başkanı Hasan şengüloğlıu büyük kongre öncesi il başkanlığında önemli açıklamalarda bulundu.

17 Şubat 2025 Pazartesi 20:45
57 Okunma
AKP.BÜYÜK KONGRESİ ÖNCESİ ŞENGÜLOĞLU'DAN AÇIKLAMA

Şengüloğlu, ilçeler düzeyinde başlatılan kongre sürecinin, yapılacak 8. Büyük Olağan Kongreyle tamamlanacağını söyledi.
Yerel kongrelerin büyük bir coşkuya ev sahipliği yaptığına dikkati çeken Şengüloğlu, “Şükürler olsun ki, gerçekleşen kongreler vesilesiyle bir kez daha teşkilatlarımızda olağanüstü bir birlik ve beraberliğin hâkim olduğuna şahit olduk. 
Hizmetin önüne koyulacak her türlü engel ve zorluğa göğüs gerecek iradeye sahip olan yol arkadaşlarımızın dayanışmasını, azim ve kararlılığını gördük. Zira bizi her daim güçlü kılan ve diğer siyasi partilerden ayrıştıran en önemli farkımız da hiç kuşkusuz bu hasletlerimizdir.” İfadelerini kullandı.

Şengüloğlu, 81 ilde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “halka hizmet, hakka hizmettir” şiarıyla, gece gündüz demeden fedakarca çalışan teşkilatlara değinerek, “Partimiz, değişim ve yenilenme sürecini köklü tecrübesiyle harmanlayarak bugünlere gelmiştir. Her yeniliği, birikimle besleyip milletimize gönülden hizmet edecek kadrolar yetiştirmiştir. İşte bu nedenle, bizim anlayışımızda kadrolar arasında “eski” ya da “ yeni” ayrımı yoktur; bizde sadece davamıza hizmet eden güçlü bir ekip ruhu ve adanmışlık vardır.” Diye konuştu.

“Teşikatlarda değişim oranı yüzde 70”
Şenhüloğlu, kongreler kapsamında ciddi bir kadro değişikliği yapıldığını belirterek, “ ilçe başkanlıklarında yüzde 65, il başkanlıklarında ise yüzde 75 oranında bir değişim gerçekleştirdik. Bu değişim, hiç kuşkusuz partimize yeni kan, can ve heyecan katacaktır. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi “Kongremiz, yeni bir atılımın miladı olacaktır  Dedi.

Erdoğan’ın ,izinde, “ Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” ilkesini benimsediklerini belirten Şengüloğlu, Türkiye’nin istikbali uğruna mücadele eden bir davanın neferleri olduklarını kaydetti..
Tek hedeflerinin, daha güçlü, daha müreffeh, daha özgürlükçü ve daha demokratik bir Türkiye inşa etmek olduğunun altını çizen Şengüloğlu,  “Bugün, hayallerimizi büyük ölçüde gerçeğe dönüştürmenin huzurunu yaşarken, bunu bize nasip eden Rabbimize hamdediyoruz.

Muhalefetin hayalini dahi kuramayacağı sayısız eseri Türkiye’mize kazandırmak için gece gündüz demeden olağanüstü bir gayret göstererek çalıştık. Milletimizin bağrından çıkan ve milletimizin hissiyatına tercüman olan bir dava hareketi olarak hep sahada yer aldık.” İfadelerine yer verdi.
Türkiye’nin uluslararası arenadaki konumuna dikkati çeken İl Başkanı, “Ne söylediği dikkate alınan, görüşlerine başvurulan bir devlet konumuna taşıdık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye, dünya sahnesinde mazlumların gür sesi, adaletin en güçlü savunucusu ve yaralı vicdanların tercümanı oldu.” dedi.

Şengüloğlu, AK Parti’nin ışığındaki istikbal ile; geleceği inşa etmeye, kalkınmayı hızlandırmaya, huzuru ve barışı güçlendirmeye, gençliğe umut olmaya, başarıyı büyütmeye, üretimi artırmaya, şefkati ve adaleti yaymaya ve istikrarı sürdürmeye devam edeceklerini söyleyerek sözlerini tamamladı. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
SEDAŞ

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.